Futár

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Sprinter futárszolgálat csapatába, ahová Futár kollégát keresünk.

Raktárkezelő munkatárs

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Sprinter futárszolgálat csapatába, ahová Raktárkezelő munkatársat keresünk.

Raktári csoportvezető

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Sprinter futárszolgálat csapatába, ahová Raktári csoportvezető munkatársat keresünk.

Szkennelő-postázó munkatárs

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Magyar Lapterjesztő Zrt. csapatába ahol Szkennelő-postázó munkatársat keresünk.

Front Office munkatárs

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Magyar Lapterjesztő Zrt. és a Sprinter Futárszolgálat közös Ügyfélszolgálatához
Ügyfélszolgálati munkatárs munkakörbe! Téged keresünk, amennyiben: ismerős számodra az MS Office világa, szeretsz emberekkel kommunikálni, nyitott vagy új feladatokra, a precíz munkavégzés a védjegyed, örülünk, ha jártas vagy ügyfélszolgálati munkában, de ez nem feltétel.

Barista – Costa Coffee

Szívesen dolgoznál nemzetközi, modern környezetben a repülőtéren? Jelentkezz hozzánk Barista pozícióba!

Repülőtéri eladó, raktáros

Szívesen dolgoznál exkluzív környezetben a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren? Jelentkezz hozzánk Repülőtéri eladó vagy raktáros munkakörbe!

Könyvelő

Könyvelői pozícióba vár Pénzügyi csapatunk, jelentkezz hozzánk!

Lapkerítő nyereményjáték indult

Nyereményjáték és pontgyűjtés promóció országosan minden sajtóterméket árusító üzletben Vegyen részt 6 hónapon át tartó játékunkban, mely során értékes napi, illetve havi nyereményeket sorsolunk ki a részvevők között, továbbá gyűjtsön pontokat, melyeket a promóciós időszak alatt ajándékokra válthat a www.lapkerito.hu weboldalon!  Vásároljon minimum 1.000 Ft értékben bármilyen hírlapot, magazint, hangoskönyvet, foglalkoztatót, gyűjtősorozatot, matrica- és kártyakollekciót …

TovábbLapkerítő nyereményjáték indult