Alsónémedi központ megnyitó

Ünnepélyes fogadás keretében került átadásra a Lapker csoport Csomagraktározási és logisztikai központja Alsónémediben. Az ünnepségen Alsónémedi polgármestere, Dr. Tüske Zoltán és a Lapker csoport Elnök-vezérigazgatója, Redling Károly vágta át a megnyitást szimbolizáló szalagot.

JOY és Éva magazin promóció

Augusztus 30. és szeptember 26. között Relay és Inmedio üzleteinkben minden JOY és Éva magazin mellé ajándékba adunk egy Organic Shop Hand Gel kéztisztító gélt. A promócióról érdeklődjön az árusoknál.

Front Office munkatárs

Hosszú távú munkalehetőséget keresel, biztos háttértámogatással? Szeretsz telefonálni, bírod a pörgést?
Kommunikatív vagy? Szeretsz emberekkel foglalkozni? Szeretsz segíteni az embereknek?
Akkor ne habozz: jelentkezz a Lapker Zrt. és Sprinter Futárszolgálat közös Ügyfélszolgálatára
munkatársnak!

Szkennelő-postázó munkatárs

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Magyar Lapterjesztő Zrt. csapatába ahol Szkennelő-postázó munkatársat keresünk.

JOY magazin karkötővel

Megjelent a megújult JOY magazin nyári száma, mely a nyaralás elengedhetetlen darabja. Számos érdekes cikket olvashatunk benne mentális egészségünk megóvásáról, vagy éppen a retrográd bolygók ránk gyakorolt hatásáról. Az új lapszámot most trendi, színes karkötővel is beszerezheti. Keresse a magazint nagyobb Relay és Inmedio üzleteinkben, vagy rendelje meg online a sajtoforras.hu oldalról.

Barista – Costa Coffee

Szívesen dolgoznál exkluzív, díjnyertes környezetben, a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér SkyCourt várójában? Jelentkezz Costa kávézónkba, Barista pozícióba!

Repülőtéri eladó, raktáros

Reptéri csapatunkba új kollégák jelentkezését várjuk Repülőtéri eladó vagy Raktáros munkakörbe! Elegáns, nemzetközi környezet, változatos feladatok várnak!

Netflix utalvány

Netflix utalvány a Relay, Inmedio üzletekben és a Coop hálózatában