Treasury munkatárs

Csatlakozz a Magyar Lapterjesztő Zrt. pénzügyi csapatához Treasury munkatárs munkakörbe!

Barista – Costa Coffee

Szívesen dolgoznál nemzetközi, modern környezetben a repülőtéren? Jelentkezz hozzánk Barista pozícióba!

Front Office munkatárs

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Magyar Lapterjesztő Zrt. és a Sprinter Futárszolgálat közös Ügyfélszolgálatához
Ügyfélszolgálati munkatárs munkakörbe! Téged keresünk, amennyiben: ismerős számodra az MS Office világa, szeretsz emberekkel kommunikálni, nyitott vagy új feladatokra, a precíz munkavégzés a védjegyed, örülünk, ha jártas vagy ügyfélszolgálati munkában, de ez nem feltétel.

Hírlapátvevő – és feldolgozó

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja,
csatlakozz Te is a Lapker Zrt. budapesti raktár központjához
Hírlapátvevő – és feldolgozó munkakörbe! Téged keresünk, amennyiben 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezel, jó a koncentrációs képességed és a kézügyességed, a precíz, megbízható munkavégzés a védjegyed, szeretsz jó csapatban dolgozni.

Új szolgáltatás a Relay, Inmedio boltjainkban

Netflix feltöltés a relay, inmedio üzletekben Bizonyossá vált számunkra, hogy a lezárt határok nem jelenthetnek akadályt egy új együttműködés megszületéséhez. Így örömmel tudatjuk, hogy a @Lapker csoport és az @OWN.Solucion sikeres megállapodásnak köszönhetően hamarosan a Relay és Inmedio magyarországi üzleteiben is elérhetővé válnak a Netflix ajándékkártyák. @Aleks Buvač az OWS e-szolgáltatások vezetője a következőket nyilatkozta: …

TovábbÚj szolgáltatás a Relay, Inmedio boltjainkban

Targoncás munkatárs

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja,
csatlakozz Te is a Lapker Zrt. budapesti raktár központjához
targoncás munkatársnak!

RELAY ELADÓ

Ha szívesen dolgoznál exkluzív környezetben a reptéren, jelentkezz hozzánk Eladó munkakörbe!

Nyitva tartanak boltjaink március 8-22. között

Relay, inmedio boltok nyitva tartása Inmedio és Relay boltjaink március 8-a és 22-e között is nyitva tarthatnak, ebben az időszakban is várjuk Önöket. Továbbra is maximális biztonsági intézkedések mellett várjuk vásárlóinkat, valamint webshopunkból (www.sajtoforras.hu) is örömmel házhoz visszük a kiválasztott újságtermékeket.