Nyitva tartanak boltjaink március 8-22. között

Relay, inmedio boltok nyitva tartása Inmedio és Relay boltjaink március 8-a és 22-e között is nyitva tarthatnak, ebben az időszakban is várjuk Önöket. Továbbra is maximális biztonsági intézkedések mellett várjuk vásárlóinkat, valamint webshopunkból (www.sajtoforras.hu) is örömmel házhoz visszük a kiválasztott újságtermékeket.  

MŰSZAKI KOORDINÁTOR

A Magyar Lapterjesztő Zrt. Vagyongazdálkodási igazgatóságára keresünk kollégát Műszaki koordinátor munkakörbe.

TERMÉKFELELŐS

A Magyar Lapterjesztő Zrt. Terjesztési igazgatóságára keresünk kollégát Termékfelelős munkakörbe.

Adótanácsadó

Szereted a kihívásokkal teli, változatos feladatokat? Csatlakozz a Magyar Lapterjesztő Zrt. pénzügyi csapatához, ADÓTANÁCSADÓ munkakörbe!

Relay, Inmedio boltok nyitva tartása

Relay, inmedio boltok nyitva tartása Inmedio és Relay boltjaink nyitva tartása a COVID vírus elleni védekezés kapcsán életbe lépett Kormányrendelet alapján módosult. A bevásárlóközpontokban és a hipermarketekben alkalmazkodunk az adott házszabályhoz, de minden üzletünk legkésőbb 19 órakor zár. Napközben maximális biztonsági intézkedések mellett várjuk vásárlóinkat, de a www.inmedio.hu oldalunkról rendelhet online is és mi díjmentesen …

TovábbRelay, Inmedio boltok nyitva tartása

Képzési asszisztens

Ha szívesen lennél egy jó csapat tagja és érdekel a HR és Kommunikáció, valamint a képzések világa, csatlakozz Te is a Magyar Lapterjesztő Zrt.-hez HR-Kommunikáció csapatába, KÉPZÉSI ASSZISZTENS pozícióba.

Várjuk Relay és Inmedio boltjainkban az ország több mint 200 pontján!

Várjuk Relay és Inmedio boltjainkban az ország több mint 200 pontján! Frissítők, kávék, szendvicsek, közlekedési jegyek, szerencsejáték, díjbefizetési szolgáltatás, Pick Pack Pont átvevőhely és persze hatalmas újság választék. A jelenlegi vírushelyzet idején maximális biztonsággal készülünk, de online boltunk is várja ügyfeleinket, díjmentes házhoz szállítással www.inmedio.hu .

Hogyan terjesztették a napilapokat 100 éve?

Hogyan terjesztették a napilapokat 100 éve? Több mint 100 éve a napilapokat utcai rikkancsok terjesztették a városokban, akik leginkább aluliskolázott szegény gyermekek voltak, bár akadtak köztük idősebbek is. Teljes vezetőség koordinálta a munkát, a kora reggeli órákban meg volt határozva, hogy ki hol fog árulni. A vezetőség tagjai azok az újságárusítók voltak, akik már régebb …

TovábbHogyan terjesztették a napilapokat 100 éve?