Hírek


JOY TÜNDÉR További információJOY TÜNDÉR 2022.11.10.

Az elmúlt években a JOY TÜNDÉR állandó kísérője a JOY-napoknak, amely a lapeladás bevételeiből biztosít segítséget különböző a jótékonysági szervezeteknek, társadalmi kezdeményezéseknek, ugyanakkor ebben az évben vásárlóiknak szeretnének anyagi támogatást nyújtani.


Focizz és nyerj a Panini-vel További információFocizz és nyerj a Panini-vel 2022.11.10.

Lidl Plus pontvadász akció indul november 10-től a Lidl hálózatban. 525x napi nyeremény, 3x heti nyeremény és 1 fődíj vár gazdára.


Alsónémedi központ megnyitó További információAlsónémedi központ megnyitó 2022.09.20.

Ünnepélyes fogadás keretében került átadásra a Lapker csoport Csomagraktározási és logisztikai központja Alsónémediben. Az ünnepségen Alsónémedi polgármestere, Dr. Tüske Zoltán és a Lapker csoport Elnök-vezérigazgatója, Redling Károly vágta át a megnyitást szimbolizáló szalagot.


JOY és Éva magazin promóció További információJOY és Éva magazin promóció 2022.09.08.

Augusztus 30. és szeptember 26. között Relay és Inmedio üzleteinkben minden JOY és Éva magazin mellé ajándékba adunk egy Organic Shop Hand Gel kéztisztító gélt. A promócióról érdeklődjön az árusoknál.


JOY magazin karkötővel További információJOY magazin karkötővel 2022.06.23.

Megjelent a megújult JOY magazin nyári száma, mely a nyaralás elengedhetetlen darabja. Számos érdekes cikket olvashatunk benne mentális egészségünk megóvásáról, vagy éppen a retrográd bolygók ránk gyakorolt hatásáról. Az új lapszámot most trendi, színes karkötővel is beszerezheti. Keresse a magazint nagyobb Relay és Inmedio üzleteinkben, vagy rendelje meg online a sajtoforras.hu oldalról.


Netflix utalvány További információNetflix utalvány 2022.06.03.

Netflix utalvány a Relay, Inmedio üzletekben és a Coop hálózatában Személyes költéseink átlátható és egyszerű felügyelete az infláció és a szolgáltatási díjak gyakori emelkedése mellett még hangsúlyosabbá válik. Számos szolgáltató kínál erre megoldást az előre fizethető szolgáltatási díjak formájában. Ezt a módszert legegyszerűbben a telefonszolgáltatók kártyás csomagajánlatai alapján érthetjük meg. Egységi díj ellenében, melyet előre kifizet ...


Lapkerítő nyereményjáték indult További információLapkerítő nyereményjáték indult 2022.01.13.

Nyereményjáték és pontgyűjtés promóció országosan minden sajtóterméket árusító üzletben Vegyen részt 6 hónapon át tartó játékunkban, mely során értékes napi, illetve havi nyereményeket sorsolunk ki a részvevők között, továbbá gyűjtsön pontokat, melyeket a promóciós időszak alatt ajándékokra válthat a www.lapkerito.hu weboldalon!  Vásároljon minimum 1.000 Ft értékben bármilyen hírlapot, magazint, hangoskönyvet, foglalkoztatót, gyűjtősorozatot, matrica- és kártyakollekciót országszerte ...


Új szolgáltatás a Relay, Inmedio boltjainkban További információÚj szolgáltatás a Relay, Inmedio boltjainkban 2021.07.30.

Netflix feltöltés a relay, inmedio üzletekben Bizonyossá vált számunkra, hogy a lezárt határok nem jelenthetnek akadályt egy új együttműködés megszületéséhez. Így örömmel tudatjuk, hogy a @Lapker csoport és az @OWN.Solucion sikeres megállapodásnak köszönhetően hamarosan a Relay és Inmedio magyarországi üzleteiben is elérhetővé válnak a Netflix ajándékkártyák. @Aleks Buvač az OWS e-szolgáltatások vezetője a következőket nyilatkozta: „Ez az első ...


Nyitva tartanak boltjaink március 8-22. között További információNyitva tartanak boltjaink március 8-22. között 2021.03.07.

Relay, inmedio boltok nyitva tartása Inmedio és Relay boltjaink március 8-a és 22-e között is nyitva tarthatnak, ebben az időszakban is várjuk Önöket. Továbbra is maximális biztonsági intézkedések mellett várjuk vásárlóinkat, valamint webshopunkból (www.sajtoforras.hu) is örömmel házhoz visszük a kiválasztott újságtermékeket.  


Relay, Inmedio boltok nyitva tartása További információRelay, Inmedio boltok nyitva tartása 2020.11.16.

Relay, inmedio boltok nyitva tartása Inmedio és Relay boltjaink nyitva tartása a COVID vírus elleni védekezés kapcsán életbe lépett Kormányrendelet alapján módosult. A bevásárlóközpontokban és a hipermarketekben alkalmazkodunk az adott házszabályhoz, de minden üzletünk legkésőbb 19 órakor zár. Napközben maximális biztonsági intézkedések mellett várjuk vásárlóinkat, de a www.inmedio.hu oldalunkról rendelhet online is és mi díjmentesen házhoz ...