Netflix utalvány a Relay, Inmedio üzletekben és a Coop hálózatában


Személyes költéseink átlátható és egyszerű felügyelete az infláció és a szolgáltatási díjak gyakori emelkedése mellett még hangsúlyosabbá válik. Számos szolgáltató kínál erre megoldást az előre fizethető szolgáltatási díjak formájában. Ezt a módszert legegyszerűbben a telefonszolgáltatók kártyás csomagajánlatai alapján érthetjük meg. Egységi díj ellenében, melyet előre kifizet a vásárló, meghatározott ideig vagy adatmennyiségig használhatja az adott szolgáltatást. Ezt a fizetési módszert, utalvány formájában, a Netflix felhasználói is elérhetik bármelyik Relay és Inmedio üzletben,  valamint a Coop üzletlánc boltjaiban.

Az utalvány két címletben érhető el, 5 000 Ft és 15 000 Ft értékben, megvásárlását egy mobilegyenleg feltöltéssel megegyező tranzakció során lehet elvégezni az említett értékesítési helyeken. A kapott voucher, tartalmaz egy egyedi számsort, melyet a Netflix menü utalvány beváltás pontban a leírtakat követve lehet felhasználni.

Ezzel a módszerrel elkerülhető a szolgáltatói felületeken a bankkártya adat megadása, valamint, ha meglepnénk szeretteinket, barátainkat a legújabb filmekkel, kedvenc sorozataival, erre szintén remek lehetőséget biztosít az utalvány.

Az utalvány kiváltás menete:

A címletek kiválasztása és fizetés után a terminál kinyomtatja az utalvány felhasználásához szükséges kódot.

Az utalvány beváltása:

A Netflix felhasználói felületén web,  mobil, vagy média lejátszó kliensen, be kell jelentkezni a felhasználói adatokkal és a fizetés menü, utalvány beváltás felület lépéseit követve érvényesíthető a vásárólt kód.

Az utalvány ajándékként is adható, akár olyan rokonnak, ismerősnek, akinek van már bankkártya regisztrációja, mert az utalványt aktiválva, amig annak egyenlege tart, a kártyáról nem vonja le a díjat a szolgáltató. Olyan felhasználóknak is ideális, akik nem szívesen adják meg kártya adataikat elektronikus vásárláskor.

Netflix utalványt árusító helyek listája:


Szolgáltatáskereső