Új szolgáltatás a Relay, Inmedio boltjainkban

Netflix feltöltés a relay, inmedio üzletekben


Bizonyossá vált számunkra, hogy a lezárt határok nem jelenthetnek akadályt egy új együttműködés megszületéséhez. Így örömmel tudatjuk, hogy a @Lapker csoport és az @OWN.Solucion sikeres megállapodásnak köszönhetően hamarosan a Relay és Inmedio magyarországi üzleteiben is elérhetővé válnak a Netflix ajándékkártyák. @Aleks Buvač az OWS e-szolgáltatások vezetője a következőket nyilatkozta:

„Ez az első alkalom a karrierem során, amikor egyik fél sem találkozott a másikkal, és nem volt személyes találkozónk – mégis sikerült új partnerséget kialakítanunk, amely a kölcsönös tiszteletre és a nyílt kommunikációra épül.”

A Lapker számára az OWS volt az első e-szervizes partner Magyarország határain kívülről.

„Ismertük a Own.Solutions üzleti struktúráját, modelljét és piacait, így az együttműködés egyszerű volt. Jogi, számviteli és adóügyi osztályainknak azonban alaposan át kellett fontolnia és át kellett vizsgálnia minden szó lehetséges jelentését az angolul nyelven készült  szerződés szerkesztése során. Szerencsére az informatikai interfészek építése volt a leggyorsabb és legegyszerűbb rész – hiszen a kódolás és a programozás nemzetközi nyelv. ” – nyilatkozta @Dobrocsi Ferenc, a Lapker csoport értékesítési és üzletfejlesztési igazgatója

Így az Own.Solutions és a Lapker csoport a továbbiakban azon dolgozik, hogy magyar piacon is ismertté váljanak ezek a népszerű és új szolgáltatások.

Reméljük hamarosan személyesen is találkozhatunk!