Hitvallásunk

Elkötelezettség – figyelem – együttműködés

Elkötelezettek vagyunk a cégcsoport legfontosabb erőforrásainak, a munkavállalóink elégedettsége iránt.
Figyelünk a munkavállalók véleményére és erre építve finom hangoljuk a stratégiai HR akciókat.
Kiemelten fontos számunkra a jó vállalati kultúra és hangulat, a munkavállalói és munkáltatói igények közötti összhang megteremtése, a folyamatos továbbképzés biztosítása.

Nagy figyelmet fordítunk kollégáink egészségére, ezért:

  • A munkavégzéshez szükséges szemüveg beszerzését fix összeggel támogatjuk.
  • Saját üzemorvosunk van a helyszínen, munkaidőben, minden munkanap.
  • Ingyenesen biztosítjuk az influenza elleni védőoltást.
  • Szűrővizsgálati lehetőséget kínálunk minden évben.

Munkatársainkat saját céges busszal szállítjuk az Ecseri út és a Lapker székház között, valamint telephelyünkön egy étterem is üzemel, mely reggel 7 és délután 16 óra között szolgálja ki az itt dolgozók igényeit, hideg és meleg ételekkel, reggelivel és ebéddel.

Amennyiben szeretnél kellemes munkahelyi környezetben dolgozni, belső képzéseken, eseményeken részt venni és fontos számodra a munka magánélet egyensúlya, várjuk jelentkezésed!

Redling Károly


Elnök-vezérigazgató

Milyen nálunk dolgozni?

Papp Zoltán


ABAP fejlesztő

SAP fejlesztőként, távmunkában dolgozom a Lapkernél. A munkaköröm nagyon változatos. Minden fejlesztés alatt lehetőség van új tudást szerezni, és ezáltal folyamatosan fejlődni.

Az IT-s kollégákkal a távmunka ellenére is kiváló a kommunikáció, az egyeztetések gördülékenyek.

Ezekre nagyon jó példa a 2019-es SAP upgrade projekt, amelynek sikeressége egy összetartó, precíz csapatmunka eredménye.

Sáfár Sándor


Lapszabályozó

Az országos terjesztés csapatával azon dolgozunk, hogy a magazinok terjesztési stratégiáját megvalósítsuk. Ennek érdekében tartjuk naprakészen a kiadók és a lapok adatait, valamint határozzuk meg az áruspartnerekhez kerülő lapok optimális mennyiségét. A termékek sokszínűsége változatossá teszi napi munkánkat.

Parácsi Tibor


Területi vezető

Feladatom a hozzám tartozó bolthálózat vonatkozásában az üzleti terv szerinti árbevétel növelése és bolthálózatunk folyamatos fejlesztése.

Munkám rendkívül szerteágazó, nagy odafigyelést és magas energiaszintet követel.

Büszke vagyok, hogy egy olyan sikeres csapat része lehetek, ahol a szakmai kompetenciákon túl baráti kapcsolat köt bennünket össze, ismerjük egymás értékeit, és bármikor számíthatunk egymásra.

Sladky Istvánné, Ildikó


Értékesítési területi képviselő

Segítek eligazodni az újságterjesztés rejtelmeiben.Nagyon sokrétű és izgalmas a munkám, a változások és az újítások közvetítése a partnereink felé mindig komoly kihívás.
Feladatom többek között segíteni a partnereinknek az értékesítésben, és 15 év tapasztalatai alapján a lehető legnagyobb forgalmat elérni mindannyiunk megelégedésére.

Szellemi termék értékesítése és gondozása különleges feladat, büszke vagyok arra, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek.

Németh Annamária


Senior Back Office munkatárs

Szeretem, hogy amikor felkelek, nem érzem, hogy „jaj, már megint munkába kell menni”.

Az irodában nem csak kollégákkal dolgozom együtt, többen szoktunk munkahelyen kívül is találkozni. A céges csapatépítő programokra is érdemes minden évben elmenni, mert jobban megismerhetjük egymást.

Fejlődési lehetőség is sokszor van a cégnél, így részt tudtam venni többek között informatikai rendszerek oktatásán és kommunikációs tréningen.

Sok készséget pedig a támogató feletteseim segítségével sajátítottam el, ilyen például az önállóság, kitartás, elkötelezettség és együttműködés.

Jó lehetőség, hogy helyben van egy étterem is, ha nincs időm vagy kedvem főzni, ott biztosan találok valami finomat.

Makrai János


Területi értékesítési vezető

2011 óta dolgozom a Lapkernél, hozzám tartoznak a kelet-magyarországi régió üzleti partnerei. 7 Területi képviselő kollegám támogat a napi munkavégzésben. Jó hangulatban dolgozunk, a kollégák a távolság ellenére is segítik egymást. Célom, hogy megbízható, támogató vezetőként tudjam segíteni őket, és mindenben számíthassanak rám. Sikerként tekintem, hogy elfogadnak és támogatnak a mindennapok kihívásaiban. Büszke vagyok rájuk, mint emberek, CSAPATTAGOK és elkötelezett kollégák.

Boldog Ketrin


Front Office munkatárs

Pár mondatban összegezve a munkámban legjobban a problémamegoldást, kapcsolattartást szeretem.

Örülök, ha rövid időn belül segítségére tudok lenni bárkinek.

Kapcsolatban állunk több emberrel üzleteinken keresztül is, ahol a kollégákkal való együttműködésben is kedves szívvel közreműködöm.

Németh István László


Key Account Manager

A legnagyobb konkurenciánk, egyben a leggyorsabban fejlődő versenytársunk a digitalizáció, ezért Gutenberg örökségének megőrzése és elérhetőségének biztosítása a vásárlók felé az élelmiszer kereskedelmi hálózatokban a legnagyobb kihívás számunkra key account managereknek.

A remek csapatunk, a kereskedelmi partnereinkkel történő hatékony együttműködés, valamint az a know-how, mely a birtokunkban van teszi izgalmassá, változatossá és sokszínűvé a mindennapi munkavégzésünket.

Antal Ágnes


Hírlapfeldolgozó

10 éve dolgozom a Logisztika Remittenda feldolgozáson. Minden nap délelőtt vagyok, így az egész délutánom szabad! A legtöbb kollégával régóta együtt dolgozunk és jó csapat vagyunk, így az idő gyorsabban és kellemesebben telik. 2018 óta mentorként is segítem az új munkatársak beilleszkedését. Jó érzéssel tölt el, ha látom, hogy sikerült megszerettetni velük a szakmát.

Loibersbeckné Rezes Erzsébet, Zsóka


Hírlapfeldolgozó

Közel 8 éve dolgozom a Lapker csoportnál, mióta a program elindult, mentorként. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, ezt a feladatot szinte nekem találták ki. A kollégákkal nagyon jó csapatot alkotunk, a napi munkámat is szeretem, ezért több embert toboroztam már a cégcsoporthoz.

Ahol karriert építhetsz


Pénzügy és Informatika

A mindennapi működés információs technológiai hátterét biztosítjuk, valamint a pénzügyi eredmények elemzésével segítjük a vállalatot a megfelelő üzleti döntéshozatalban.

HR és Kommunikáció

Megkeresni, megtartani, fejleszteni – azért dolgozunk, hogy munkatársaink a szakmai fejlődés mellett örömteli vállalati emlékekkel is gazdagodjanak.

Országos Terjesztés

Menedzseljük a kiadók lapjait, monitorozzuk az új igényeket és a piac folyamatos elemzésével azon dolgozunk, hogy az ország minden pontján az olvasók megtalálják a keresett sajtótermékeket.

Logisztika

Legfontosabb feladataink közé tartozik a sajtótermékek raktározása, a kiosztás napi szintű biztosítása, az országos terjesztés megszervezése és lebonyolítása, valamint a remittenda feldolgozása.

Értékesítés és Működésfejlesztés

Értékesítési csapatunk a viszonteladói hálózat ellátását menedzseli, ügyfélszolgálatunk a partnereink napi munkáját támogatja. Működésünk folyamatos fejlesztésével pedig célunk, hogy megtaláljuk azokat a projekteket, melyek a vállalat fejlődését segítik.

Kiskereskedelem

Fő feladatunk a Relay és Inmedio üzleteinkben található, a folyamatosan változó vásárlói igényeknek megfelelő termékek kiválasztása és beszerzése, a vállalkozói partnereinkkel való kapcsolattartás és a boltok üzemeltetésével kapcsolatos teendők menedzselése.

Vagyongazdálkodás és Beszerzés

Csapatunk gondoskodik a mindennapi munkavégzéshez szükséges eszközök beszerzéséről, a székházunk és a telephelyek zökkenőmentes működéséről és az igényes vállalati környezet biztosításáról.

Jog és Projekt Menedzsment Osztály

A cégcsoport fejlődését, megújulását biztosító projekt feladatok teljes körű menedzselése a Projekt Menedzsment csapat feladata, míg a működésünkkel kapcsolatos mindennemű jogi megfelelést a jogi osztályunk biztosít.

Sprinter és Pick Pack Pont

Pick Pack Pont hálózatunk és Sprinter futárszolgálatunk munkatársai a csomagküldés és átvétel kapcsán minden értékesítési, logisztikai és támogató feladatot ellátnak.

Márkáink