Állásajánlataink


Könyvelő munkatárs További információKönyvelő munkatárs 2020.05.21.

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Magyar Lapterjesztő Zrt.-hez a Pénzügyi csapatába ahol KÖNYVELŐ munkatársat keresünk.


TERÜLETI KÉPVISELŐ További információTERÜLETI KÉPVISELŐ 2020.05.20.

A Magyar Lapterjesztő Zrt., Értékesítési- és Működésfejlesztési Divíziójának dinamikus csapatába. Elsősorban, Budapest dél-nyugati része, és/vagy, Érd, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós és környéke lakóhellyel rendelkező.


Front Office munkatárs További információFront Office munkatárs 2020.04.07.

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Magyar Lapterjesztő Zrt. és a Sprinter Futárszolgálat közös Ügyfélszolgálatához Ügyfélszolgálati munkatárs munkakörbe! Téged keresünk, amennyiben: ismerős számodra az MS Office világa, szeretsz emberekkel kommunikálni, nyitott vagy új feladatokra, a precíz munkavégzés a védjegyed, örülünk, ha jártas vagy ügyfélszolgálati munkában, de ez nem feltétel.


Back Office munkatárs További információBack Office munkatárs 2020.04.07.

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja, csatlakozz Te is a Magyar Lapterjesztő Zrt. és a Sprinter Futárszolgálat közös Ügyfélszolgálatához Ügyfélszolgálati munkatárs munkakörbe! Téged keresünk, amennyiben ismerős számodra az MS Office világa, nem ijeszt el a számítógépes programok - rendszerek megtanulása, nyitott vagy új feladatokra, a precíz munkavégzés a védjegyed, örülünk, ha jártas vagy ügyfélszolgálati munkában, de ez nem feltétel.


Hírlapátvevő - és feldolgozó További információHírlapátvevő – és feldolgozó 2020.04.07.

Ha szívesen lennél egy jól működő, feladatorientált csapat tagja,
csatlakozz Te is a Lapker Zrt. budapesti raktár központjához Hírlapátvevő – és feldolgozó munkakörbe! Téged keresünk, amennyiben 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezel, jó a koncentrációs képességed és a kézügyességed, a precíz, megbízható munkavégzés a védjegyed, szeretsz jó csapatban dolgozni.