Márkáink

Inmedio


Az Inmedio hírlap-specialista üzlethálózat, amely a legszélesebb magyarországi hírlapválasztékkal várja vásárlóit. Az Inmedio márka bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, valamint városközpontokban főutcai környezetben működik . A jól áttekinthető, önkiszolgáló üzletekben a rendelkezésre álló felület nagy részét a napilapok és magazinok bemutatására szolgáló speciális bútorzat foglalja el. 

Az utóbbi években a piaci igényekhez igazodva a sajtótermékek mellett az elektronikus szolgáltatások széles köre is megjelent az Inmedio üzletekben: a mobiltelefon egyenleg feltöltések mellett közüzemi díjbefizetésre is van lehetőség.  A hálózat több mint 100 üzletében szerencsejáték terminál is várja a vásárlókat. Emellett az Inmedio az egyik legfontosabb partnere a Pick Pack csomagszolgáltatásnak, amely az internetes vásárlók csomag átvételét hivatott megkönnyíteni. Természetesen ezen boltjainkban is kapható üdítő, kávé, édesség és szendvicsek.

Relay


A Relay az utazók igényeit kiszolgáló nemzetközi üzlethálózat, amely közlekedési csomópontokban működik. Jelenleg közel 70 RELAY üzlettel rendelkezünk országszerte. Üzleteink megtalálhatók a Liszt Ferenc repülőtéren, a budapesti metró és HÉV hálózatban, valamint a jelentősebb busz- és vasúti pályaudvarokon. A Relay üzletekben elérhető a legtöbb olyan termékkategória, ami számot tarthat az utazók érdeklődésére: a hagyományos olvasnivalókon kívül közlekedési jegyeket, hideg üdítőitalokat, szendvicseket, édességeket és kávét is árusítunk. Az üzletek kialakítása során mindig szem előtt tartjuk azt a fontos vásárlói elvárást, hogy aki utazik, az általában siet is. Emiatt az üzletek nyitottak, jól átláthatóak és a kasszapult rendszerint a bejáratnál helyezkedik el. Egy gyors vásárlási tranzakció akár néhány perc alatt lebonyolítható.

Az ügyfélélmény biztosítása érdekében a fogyasztói igényeket rendszeresen vizsgáljuk, a termékek körét folyamatosan bővítjük, változtatjuk.

sprinter


A Sprinter Futárszolgálat Kft. 1997-ben alakult, elsősorban szakkönyves kiadványok logisztikai szolgáltatójaként. Mára a legdinamikusabban fejlődő hazai csomagszállító vállalatok egyike és meghatározó szereplője a hazai CEP (curier-express-parcel, kiscsomag szállítási) piacnak.

Különböző iparágak (pl. informatikai, telekommunikációs, könyvkiadói terület) piacvezetői és neves webáruházak is partnerének választották. Ma már sok esetben az online kereskedő társaság raktározási szolgáltatást is elvár a futárcégektől, amelyet a Sprinter saját szortírozó gépsorával, 4 000 m2 alapterületű csomagoló- és raktárkapacitásával elégít ki.

A piaci igényekre alapozott technológiai fejlesztéseink évről-évre stabil növekedést, megbízható működést, ezáltal garanciát is jelentenek a Sprinter futárszolgálat ügyfelei részére.

Bővebb információ

Pick Pack Pont


A Lapker csoport 2009. november 19-én indította el csomagküldő szolgáltatását, mellyel egy újfajta, személyes csomagátvételi módot biztosított a webáruházakat üzemeltetők és vásárlóik, valamint B2B partnerek számára.

Ma a több száz átadópontból álló, országos hálózat gerincét az Inmedio és a Relay üzletek adják. Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén.

Az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL és az OMV töltőállomások. Hálózatunk további nagyobb tagjai a Coop hálózat boltjai, valamint a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. E mellett független átadópontok is folyamatosan csatlakoznak a Pick Pack Pont hálózatunkhoz.

Bővebb információ