Slider

Rólunk


Lapker csoport néven 1998-ban kezdtük meg működésünket. Fő tevékenységünk az országos lapterjesztés. Célunk, hogy a forgalomban lévő hírlapokhoz, magazinokhoz olvasni szerető ügyfeleink az ország valamennyi pontján hozzáférjenek. Jelenleg áruspontjainkon keresztül a lakosság kb. 85 %-át érjük el. 2020-ban összesen 184 millió lapot terjesztettünk.

Mindehhez gyors és pontos logisztikai tevékenység szükséges, ami biztosítja, hogy a lapok időben az árushelyekre érkezzenek. Logisztikai tevékenységünk nagy része a budapesti központi kiosztó üzemhez kapcsolódik, ahol közel 200 munkatársunk dolgozik, több műszakban, de jelentős munka zajlik a megyeszékhelyeken elhelyezkedő kisebb csarnokainkban is.

A teljes országot lefedő terjesztés mellett több mint 200 saját boltot is üzemeltetünk. A szintén országosan elérhető Relay és Inmedio boltjainkban a széles lapválaszték mellett szendvicseket, kávét, üdítőt, valamint kényelmi szolgáltatásokat (pl. telefonfeltöltés, számlabefizetés) is kínálunk. Részletes információkat az elérhető szolgáltatásokról https://lapker.hu/markaink/ oldalunkon olvashat. Boltjainkat fotóval, elérhetőséggel https://lapker.hu/boltkereso/ oldalon találja.

Cégcsoportunkat erősíti a Sprinter futárszolgálat és az ország első csomagátvevő pont hálózata, a több mint 10 éves Pick Pack Pont, mely jelenleg is több száz ponton biztosít csomag átvételi lehetőséget.

Cégközpontunk a IX. kerületben, ipari környezetben, de csendes, parkos, fás környezetben található. Dolgozóink kényelmét saját étterem és ingyenes buszjárat is szolgálja.

Együttműködő partnereink és ügyfeleink elégedettsége mellett kiemelten fontos számunkra a jó vállalati kultúra és hangulat kialakítása, a munkavállalói és munkáltatói igények közötti összhang megteremtése, valamint munkatársaink folyamatos továbbképzése. Egész évben rendezvényekkel és belső képzésekkel igyekszünk a kollégák elégedettségét növelni.


TUDTA ÖN?

2020-ban:

Márkáink